Home » Over 8Solutions

8Solutions

Altijd op zoek naar groei en verbetering. Na diverse functies, van kok in een revalidatiecentrum en ziekenhuis tot operationeel directeur van een maaltijdproductiebedrijf én van bedrijfsmanager bij een visspecialist tot kwaliteitscoördinator in een commerciële productiekeuken, Erik Denneman is zoals je dit noemt een echte foody!

In 2017 is Erik  8Solutions gestart. Met een missie!  Eten en drinken de aandacht geven die het verdient. Met hart en ziel. Wat Erik doet, doet hij vol overgave en gedrevenheid!

Erik Denneman

8Solutions gaat grondig en gedegen te werk. Verdiept zich in de organisatie en kleurt als een kameleon mee in de organisatie. Dit resulteert in een hoge mate van betrokkenheid en partnership. Een opdracht is pas geslaagd wanneer ook wij trots zijn op het resultaat. Hier doen we óók het voor! We doen het namelijk vooral voor de de bewoner en/of cliënt. Zo hebben we samen met de opdrachtgever een gezamenlijk doel.

Zowel op praktisch, tactisch als strategisch niveau wil en kan 8Solutions iets wezenlijks bijdragen voor een organisatie. Jarenlange ervaring binnen grootkeukens, foodleveranciers, maaltijdproductiebedrijven, zorgorganisaties op het gebied van advies, verandermanagement, eten en drinken operationeel management, gastvrijheid, kwaliteit en interim-management garanderen kundigheid en kwaliteit. Van de werkvloer tot aan de bestuurstafel is 8Solutions uw gespreks- en sparringpartner.

8Solutions bundelt graag de krachten samen met collega’s en partners en beschikt daardoor over een groot netwerk.