Home » Opdrachten en samenwerkingspartners

Opdrachten en referenties


Herinrichten voedingsconcept na klachten in revalidatiecentrum

Door herinrichten van processen als menukeuze, bestellen en regenereren en het trainen/coachen van medewerkers gastvrijheid is de klanttevredenheid score verhoogd en zijn processen gestructureerd.

Inrichten bedrijfsrestaurant hoofdkantoor Zorgorganisatie

Met medewerkers het concept bepaald en ingericht.

Adviseur en sparringpartner ondernemer biologische maaltijden producent aan retail

Adviseren op het gebied van effectief en efficiënt produceren en werken met en binnen HACCP wet en regelgeving.

Ad-interim bedrijfsleider maaltijdproductiekeuken

Tijdelijke lijnfunctie. Aansturen team en verantwoordelijk voor exploitatie. Dagelijks werden hier ruim 1500 maaltijden geproduceerd en gedistribueerd.

Adviseur en Inrichting productieproces babyvoeding

Binnen bestaand productieproces het integreren van productie en na-pasteurisatie van vers bereide babyvoeding.

Implementatie visie eten en drinken voor grote zorgorganisatie met 25+ locaties

Concretiseren van visie eten en drinken. Meetbaar maken van deze visie en borgen. Structuur en duurzame methode ontwikkelen om visie eten en drinken te laten beklijven.

Projectleider transitie van inkopen voeding uit eigen keuken naar externe partner

Sluiten van  productielocatie en projectleider van overgang naar andere maaltijdleverancier. Meerdere locaties begeleid met de overstap.

Begeleiding verkoop productiekeuken

Operationeel projectleider en adviseur verkoop productiekeuken zorgorganisatie

Advies inrichting en voedingsconcept verbouw restaurant en keuken zorginstelling

Adviestraject verbouw restaurant en keuken inclusief visie ontwikkelen voedingsconcept. Van zelf koken naar meer gebruik maken van conveniënce met kwaliteit als voornaamste KPI